RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

В Ізраїлі призупинено роботу криптобіржі Binance

Найбільша криптобіржа світу Binance на вимогу регулятора припинила роботу в Ізраїлі.

Про це повідомляє Coimdesk.

Регулятор -Управління ринків капіталу Ізраїлю - відповідальний за ліцензування криптобірж попросив Binance уточнити характер своєї діяльності в країні та перевіряє ліцензії.

"Після втручання Управління ринків капіталу Binance на цьому етапі припинило маркетинг для ізраїльтян, і всі дії, спрямовані на Ізраїль, поки що не будуть розглянуті питання ліцензування", - йдеться у повідомленні.

Бен Самоча, засновник місцевої крипто-медіа-платформи CryptoJungle зазначив, що Binance видалив підтримку на івриті, а також підтримку місцевої валюти, шекелю.

Як зазначає джерело, Binance знаходиться під усе більшим контролем регуляторів у всьому світі.

Компанія стикається з розслідуванням з боку регулятора цінних паперів США. У липні 2021 року фінансовий контроль Великобританії, FCA, попередив, що Binance не має права працювати в країні.

Раніше "Апостроф. Фортуна" , що 17 лютого Верховна Рада під час повторного розгляду ухвалила у другому читанні та загалом оновлений закон "Про віртуальні активи". Із закону на прохання Зеленського виключено норму про створення нового виконавчого органу влади, який займався б криптовалютним ринком, а також виключено з числа регуляторів Міністерство цифрової трансформації