RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

PokerStars йде з Грузії: робота без маржі не можлива

Гральний оператор заявив, що причиною згортання діяльності у Грузії стало нове податкове законодавство.

Про це повідомило видання casino.org.

Як відомо, наприкінці минулого року прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі представив нове законодавство, яке посилило правила гемблінгу. Законопроект розроблений міністром фінансів Грузії Лаші Хуцишивілі встановлює для операторів онлайн-ігор податкову ставку у розмірі 65-70%.

того, закон, який вже прийнятий парламентом, забороняє доступ до сайтів онлайн-азартних ігор людям віком до 25 років. Заборонені також всі форми реклами - телевізійна, зовнішня та веб-реклама.

Нові правила, за словами представників PokerStars, ставлять платформу на межу виживання, а тому немає сенсу працювати далі.

Джим Додж, менеджер з корпоративних комунікацій Flutter, якій належить PokerStars, підтвердив, що гральна платформа залишить країну.

“Це рішення є прямим результатом нових правил, які будуть. Економічна стійкість на ринку практично без маржі неможлива", – заявив менеджер.

Повідомляється, що PokerStars зв'язався з усіма своїми користувачами в Грузії, щоб повідомити їх про майбутні зміни. Тим не менш, вони не повинні чекати до останньої хвилини, перш ніж залишити сайт та закрити свої облікові записи.

Усі користувачі PokerStars повинні вивести всі вкладені кошти до 1 березня, щоб уникнути ризику втратити гроші. Оператор працюватиме зі своїми клієнтами в країні, щоб врегулювати будь-які непогашені вигоди, включаючи бонуси та турнірні виплати, які можуть бути відкладені.

Раніше повідомлялося, що парламент Казахстану хоче заборонити рекламу азартних ігор та букмекерських контор. Проект відповідного закону вже подано на розгляд президенту країни