RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

КРАІЛ знову попередила нелегалів та видала ліцензії

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей на своєму засіданні 21 лютого ухвалила низку рішень, серед яких чергові п'ять вимог до організаторів онлайн-азартних ігор щодо припинення доступу.

Відповідні документи розміщено на сайті регулятора.

Комісія надіслала попередження організаторам азартних ігор із вимогою закрити доступ до веб-ресурсів, які надають свої послуги в Україні без відповідної ліцензії. Цього разу попереджено:

- pokermatch.com,

- riobet.com,

- olimp.com,

- vulkan777.life,

- fan-sport.biz.ua.

Варто зазначити, що PokerMatch працює в Україні легально. Він має ліцензію на організацію ігор у покер в мережі інтернет. Але легальним у нашій країні є лише сайт з українським доменом pokermatch.ua.

Крім цього, на засіданні у понеділок КРАІЛ видала ТОВ "БМР Технолоджіз Україна" ліцензії на ігрові автомати, які з'являться в одеському гральному закладі, розташованому в готелі "Чорне море"

ТОВ "Ретро узвіз" та ТОВ "Франко альянс" погодили з Комісією відповідність приміщень для проведення азартних ігор. Компаніям дозволили відкрити зал гральних автоматів у київському готелі Royal Grand Hotel. Новий гральний заклад займатиме 349,2 кв. м.

ТОВ "Тиса - ДДК" пощастило менше – їм було відмовлено у видачі дозволу через надання неповного пакету документів.

Регулятор зобов'язав п'ять інтернет-ресурсів обмежити доступ відвідувачів до азартних ігор з території України, оскільки вони працюють без відповідної ліцензії .