RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Одесит виграв у "Лото-Забава" автомобіль, але забрав його із запізненням: винен коронавірус

Простий електрик з Одеси Віктор Циб, виграв у "Лото-Забава" автомобіль Citroen C-Elysee. Сталося це ще 26 грудня 2021 року, але забрати виграш одесит зміг лише за два місяці.

Про це повідомляє офіційний сайт оператора державних лотерей "М.С.Л.".

20 лютого Віктор Іванович разом із дружиною приїхав до Києва на прямий ефір лотереї, отримав пам'ятний сертифікат та забрав свій приз із автосалону.

Як сказав власник нового авто, лотерейні квитки він купує близько 5 років і постійно бере участь у акціях. Коли дізнався, що виграв автомобіль, його емоції від радості почули всі сусіди. Віктор каже, що кричав, стрибав, плакав та танцював.

автомобіль Віктору вдалося завдяки дівчині розповсюджувачі лотерей, яка змусила його прямо при ній відправити смс.

"Тільки завдяки цій дівчинці сталося те, що сталося. Завдяки їй я виграв!" - сказав одесит.

Віктор виграв автомобіль ще 26 грудня 2021 року у тиражі №1168. Проте приїхав його забрати лише 20 лютого, бо майже одразу після удачі захворів на коронавірус. Довелося чекати на одужання та відновлення.

За виграшем до столиці Віктор приїхав повністю здоровим, сповненим сил і в хорошому настрої. Додому до Одеси вони із дружиною повернулися вже на власному авто.

Оператор "М.С.Л." нагадує, що розіграші лотереї "Лото-Забава" проходять щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці , на YouTube сторінці "М.С.Л.", сторінці "Лото-Забава" на офіційному сайті "М.С.Л." та на телеканалі "Апостроф TV".

Раніше повідомлялося, що українці з початку 2022 року виграли в лотереї "М.С.Л." понад 16 мільйонів гривень .

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Фортуна
Теги: