RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40

Миттєва лотерея "ТУДИ-СЮДИ" знову принесла 100 тисяч гривень

Вдруге за останній місяць у миттєвій лотереї "ТУДИ-СЮДИ" випав приз у 100 000 гривень.

Як повідомляє сайт оператора державних лотерей "М.С.Л.", цього разу пощастило невідомому мешканцю Житомира. Він купив лотерейний квиток 5 грудня о 12:49 в пункті продажу лотерей у місті Житомир за адресою вулиця Київська 93 (магазин "Приємних цін").

За виграшний лотерейний квиток переможець заплатив лише 10 гривень. Хто став переможцем, поки що не відомо. Ім'я "героя" оператор державних лотерей "М.С.Л." з'ясує та повідомить після того, як він звернеться за отриманням консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадаємо, що 10 листопада у місті Вишеве Київській області водій автобуса Денис Романенко виграв у лотерею "ТУДИ-СЮДИ" аналогічну суму – 100 000 гривень. Виграшний лотерейний квиток купив на АЗК KLO.

Зазначимо, що лотерея "ТУДИ-СЮДИ" відноситься до так званих стирачок. Це один з найпопулярніших і найвідоміших видів лотерей у всьому світі. Щоб визначити виграш того чи іншого квитка, учасник має стерти на ньому захисні шари. Завдяки тому, що ця лотерея – миттєва, учасник може відразу на точці продажу дізнатися про суму свого виграшу.